• Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Voor Nederland en België

Bestelinformatie

Bestellen van producten

Gemakkelijk bestellen doet u in onze online shop. Bij plaatsing van een order ontvangt u standaard een orderbevestiging en factuur. Wij leveren uitsluitend bedrijfsmatig.

Service

Bij ons staat service bovenaan. Wij geven u die service, waar elke klant om vraagt, maar die je in de praktijk weinig tegen komt. Juist daarom kopen klanten bij ons. Wij gaan dan ook een duurzame relatie aan met onze klanten om deze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor productgarantie hanteren wij, een uitzondering daargelaten, de garantiebepalingen van de fabrikanten en leveranciers.

Betalingen

Veilig betalen via iDeal, Mister Cash voor Belgische klanten en overschrijving per bank. Elke eerste bestelling via onze online shop, moet vooruit betaald worden. Voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, universiteiten, scholen en medische instellingen maken wij een uitzondering, dat deze binnen 14 dagen na factuurdatum mogen betalen.

Leveringen

Uw bestellingen kantoorartikelen worden binnen 24 tot 48 uur bij u afgeleverd(voorraadartikelen). Als u uw bestelling voor 15.00 uur plaatst, kunnen wij deze de volgende dag bij u afleveren.

Op meubilair en stoelen zit doorgaans een langere levertijd. Vraag bij u bestelling de verwachte levertijd op, zodat u weet wanneer de spullen bij u binnen komen. Prijzen meubilair en stoelen zijn exclusief montage en inhuizing.

Leveringen van meubilair en stoelen vinden plaats achter eerste deur. Het is ook mogelijk om de spullen te monteren en op een andere plek in het gebouw te leveren, dan praten wij over inhuizing. Vraag vooraf wat de kosten hiervan zijn.

Onze produkten worden geleverd door onze eigen bezorgdienst in een straal van 20 km van Veenendaal. Daarnaast werken we met een dropshipment systeem waardoor uw bestelling rechtstreeks vanaf onze toeleverancier bij u wordt aangeleverd. Kantoorartikel orders boven de € 200,= worden franco geleverd. Hieronder zullen wij u transportkosten in rekening brengen. Deze kosten zijn € 12,50 per order.

Voor kantoormeubilair, bureaustoelen, kantinestoelen, machines geldt een franco grens van € 350,00. Hieronder worden vracht/transportkosten berekend. Deze kosten zijn € 29,50.

In de regio Veenendaal, binnen een straal van 20 kilometer, leveren wij franco. 

Al ons genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.