Kantoorkompas - Veenendaal
Zoek op deze site
slide

Kantoormeubilair

Meubilair

Ook op het gebied van kantoorinrichting kunnen wij u van dienst zijn. Hoe vaak gebeurd het niet? Het kantoorgebouw is klaar, maar er is nog niet over meubilair nagedacht. Dan moet er snel een beslissing gemaakt worden. Wat is het dan fijn om een leverancier te hebben die over een standaard meubel programma beschikt die snel te leveren is. In dit meubel programma kunt u zelf de keuze maken uit de diverse bladkleuren, bladvormen, onderstellen, materialen, en accessoires. Zo is het ook mogelijk om het meubel in een eigenkleur, andere vorm of afwijkende afmeting te laten maken.

Bij de aanschaf van kantoormeubilair gaat het uiteindelijk om een juiste balans tussen vormgeving, functionaliteit en kosten van de kantoorinrichting. Uw mensen zullen zich lekkerder voelen bij de juiste werkplek. Dit zal ook belangrijk zijn voor de productiviteit van u mensen.

Naast het standaardmeubilair leveren wij o.a. directiemeubilair, vergadertafels, kantinemeubilair en balies.

Wij beschikken over een assortiment voor zowel de kleine of startende ondernemer met een kleinbudget als grotere organisaties.

Het is altijd beter om rustig de tijd te nemen om u te orienteren voor het maken van de juiste keuze voor u kantoorinrichting. Laat u informeren wat er allemaal mogelijk is. Hierin kunnen wij u helpen.

Al ons meubilair is van een NEN normering voorzien welke in Nederland geldt.

Voor informatie bel of mail naar onze adviseur.

Bureaustoelen

De bureaustoel is een belangrijk onderdeel van u werkplek. Vaak wordt een stoel gekocht om de goedkope prijs, maar wordt er niet geinformeerd over de kwaliteit van de stoel. Hierin is een zeer grote verscheidenheid aan funcionaliteit, materiaal, levensensduur van de stoel, zitcomfort, ergonomische aspecten zoals bijv. 3D armleggers, diverse kantelmechanieken van het zitvlak en de lendensteun. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van bureaustoelen. Denk aan vormgeving, design, diverse soorten zitmechanieken en bekleding. Het aanbod varieert van stoelen voor thuis gebruik tot directiefeuteuils. De prijsstelling is bepalend voor welke keuze u maakt in model, bekleding ( bijv. stof of leer ) met of zonder armleggers en vaste of instelbare rug. Ook kan de keus gemaakt worden voor stoelen voor mensen met rugklachten of andere medische problemen. Ons assortiment stoelen bestaat verder uit directiefeuteuils, conferentiestoelen, kantinestoelen, stahulpen, entree banken en feuteuils. Onze stoelen zijn NEN genormeerd.

Kasten

Ons assortiment kasten bestaat voornamelijk uit roldeur kasten. Deze kasten zijn makkelijk in gebruik en nemen weinig ruimte in, doordat de deur niet openslaat. Deze kasten zijn in verschilende hoogte, breedte en kleuren te verkrijgen. U kunt zelfs kiezen voor houtstructuur lammelen in de soorten kersen, beuken en lichtperen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een roldeurkast welke als bouwpakket wordt aangeleverd. Dit is vooral makkelijk als de kast in een ruimte komt te staan waar een gemonteerde kast niet kan komen. Denk bijv. aan zolderkamers of kantoorruimtes welke alleen via een trap te bereiken zijn, maar waar geen grote kast naar boven gebracht kan worden.

Interieur

Naast het meubilair kunnen wij u ook verder helpen met de inrichting van u kantoor met o.a. schilderijlijsten, klokken, bureaulampen, kapstokken, garderobe inrichting, afvalbakken en display voor folders. Om het kantoor verder aan te kleden kunnen wij u ook beplanting leveren. Daar veel bedrijven geen interieurverzorging heeft en water aan planten geven niet altijd gebeurd, hebben wij voor u de oplossing: zijdeplanten. Deze planten hebben geen water en zonlicht nodig, maar geven u kantoor wel een natuurlijk uitstralling.

Bel nu: (0318) 55 55 01