• Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Voor Nederland en België

Lamineermachines Aantal: 0 producten

Geen items gevonden

Lamineermachine kopen bij de specialist

Wilt u een lamineermachine kopen voor thuis of op kantoor? Bij KantoorKompas bent u aan het juiste adres. Wij hebben een diversiteit aan lamineermachines; van instap tot uitgebreid. Een lamineermachine voorziet een losse pagina aan twee kanten van een sterk, plastic laagje. Dit laagje beschermt de pagina. Bovendien ziet het document er ook netter uit. Er zijn dus heel wat voordelen om een lamineermachine te kopen en te gebruiken.

Voor A4 en A3 lamineermachine

Voor het aanschaffen van een lamineermachine is het goed om na te denken over wat u ermee moet lamineren. Een A4 lamineermachine is uitstekend als u niet van plan bent om A3 of groter te printen. Onze Dahle 70245 A4 is een uitstekend instapmodel. Deze machine is geschikt voor zowel koud als warm lamineren. De drie temperatuursettings bieden een optimaal resultaat voor verschillende lamineerhoesdiktes. Echter, de meeste zakelijke gebruikers kiezen voor een A3 lamineermachine. Posters en affiches vallen op A3 veel meer op. In ons assortiment hebben we de Dahle A3 70255 als goede keuze.
 
Lamineerapparaten die geschikt zijn voor grotere formaten, kunnen ook kleinere formaten lamineren. Een lamineerapparaat voor A3 kan bijvoorbeeld ook A4 doorvoeren. Bent u op zoek naar een nog professionelere lamineerapparaat? Neem dan contact met ons op.

Lamineermachine kopen bij KantoorKompas

Gelamineerde documenten zien er professioneel uit en zorgen ervoor dat u een goede indruk maakt bij uw partners, klanten en bezoekers. Bovendien gaan uw documenten veel langer mee en zijn ze direct beschermd tegen kreukels en vlekken. Spreekt het u aan? Bij ons kunt u een lamineermachine kopen tegen een een scherpe prijs. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week in onze webshop bestellen. Heeft u vragen over maatwerk, levertijd of specificaties, dan kunt u ons altijd bereiken op het telefoonnummer 0318 - 55 55 01. Heeft u een andere vraag of wilt u graag een goed advies, dan kunt u ons ook bereiken op hetzelfde nummer. Vanzelfsprekend mag u ons ook mailen. Dat kan via het e-mailadres info@kantoorkompas.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.