• Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Voor Nederland en België

Kantoormachines

Kopieermachines

Op het gebied van kantoormachines kunnen wij u vele mogelijkheden bieden. Als we alleen al kijken naar kopieermachines, zien we hier een grote verscheidenheid in functionaliteit, grote, vormgeving en kleur of zwart/wit machines. Ook wordt de multifuctionele machine steeds populairder, daar deze machine bijv. 4 funties in een heeft, zoals faxen, printen, scannnen en kopieeren. De nieuwe technologieen gaan steeds meer naar beeldverwerking, opslag en distributie voor een probleemloos documentenbeheer. Wij werken daarom hoofdzakkelijk met het merk Ricoh, omdat deze partner een kwalitatief goed product en een goede service afdeling heeft. Deze service heeft voor u als voordeel dat binnen een bepaalde tijd de storing opgelost is, zodat de continuiteit van u bedrijf wordt gewaarborgd.

Bij de aanschaf van een kopieermachine kunt u kiezen voor een koop of een lease constructie. Ook is het mogelijk om bij koop een servicecontract af te sluiten voor onderhoud of storingen. 

Printers en faxen

Voor printers en faxen kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden. Zoals inkjet-, laser,-, en All-in-One of MFC- machines. Ook kleuren laser en inkjetprinters hebben wij in ons assortiment. Wij leveren daarom uitstuitend gerenommeerde merken zoals, Brother, Hp en Ricoh.

Verder hebben wij diverse kantoormachines op het gebied van papiervernietigen, lamineer-,snij- en inbindmachines, labelprinters en dicteerapparatuur.

Offerte aanvragen?