Kantoorkompas - Veenendaal
Zoek op deze site
slide

Kantoormeubilair

Ook op het gebied van kantoorinrichting kunnen wij u van dienst zijn. Hoe vaak gebeurd het niet? Het kantoorgebouw is klaar, maar er is nog niet over meubilair nagedacht. Dan moet er snel een beslissing gemaakt worden. Wat is het dan fijn om een leverancier te hebben die over een standaard meubel programma beschikt die snel te leveren is. In dit meubel programma kunt u zelf de keuze maken uit de diverse bladkleuren, bladvormen, onderstellen, materialen, en accessoires. Zo is het ook mogelijk om het meubel in een eigenkleur, andere vorm of afwijkende afmeting te laten maken.

Bij de aanschaf van kantoormeubilair gaat het uiteindelijk om een juiste balans tussen vormgeving, functionaliteit en kosten van de kantoorinrichting. Uw mensen zullen zich lekkerder voelen bij de juiste werkplek. Dit zal ook belangrijk zijn voor de productiviteit van u mensen.

Naast het standaardmeubilair leveren wij o.a. directiemeubilair, vergadertafels, kantinemeubilair en balies.

Wij beschikken over een assortiment voor zowel de kleine of startende ondernemer met een kleinbudget als grotere organisaties.

Het is altijd beter om rustig de tijd te nemen om u te orienteren voor het maken van de juiste keuze voor u kantoorinrichting. Laat u informeren wat er allemaal mogelijk is. Hierin kunnen wij u helpen.

Al ons meubilair is van een NEN normering voorzien welke in Nederland geldt.

Voor informatie bel of mail naar onze adviseur.

Waarom KantoorKompas?
√  35.000 kantoorartikelen
√  Project- en kantoorinrichting
√  Facilitaire producten
√  Snelle levering
√  Scherpe prijzen
√  Garantie
√  Maatwerkoplossingen
√  Kwaliteitsproducten
√  Voor Nederland en BelgiŽ
√  Veiling online betalen
Bel nu: (0318) 55 55 01